4 brandweerlieden onderscheiden voor hun inzet

Foto: Brandweer Cluster Noord
18 november 2018, 14:45
Verlopen

WERKENDAM - Op zaterdag 17 november 2018 werd, tijdens de jaarlijkse korpsavond voor de brandweerteams in de gemeente Werkendam, afscheid genomen van een aantal vrijwilligers. De teams Dussen, Hank, Sleeuwijk en Werkendam zijn onderdeel van de Brandweer Midden- en West- Brabant, Cluster Noord.

Drie van de afscheidsnemers kregen deze avond een lintje uitgereikt. Eerder deze week kreeg Ario Leemans uit Hank al een onderscheiding voor zijn langdurige inzet voor de vrijwillige brandweer.

De brandweerlieden zijn allen benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau. Afgelopen zaterdag tijdens een korpsavond namen Henk van der Laan (Sleeuwijk), Kees Schaap (Sleeuwijk) en André Heijmans (Hank) afscheid. De heren waren allen zeer lang betrokken bij de vrijwillige brandweer in diverse functies. Zij kregen de onderscheiding opgespeld door burgemeester de Boer van Werkendam.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl