Wereldlichtjesdag de Hoogt in Uitwijk

Foto: Pixabay
18 november 2018, 12:10
Verlopen

UITWIJK - Op zondag 9 december is het in Gemeentecentrum de Hoogt in Uitwijk weer het moment voor de jaarlijkse Wereldlichtjesdag.

De organisatie van Wereldlichtjesdag Heusden en Altena wil met de stichting die hiervoor in het leven geroepen is (groot)ouders, broertjes en zusjes en andere familieleden en betrokkenen een steun in de rug bieden. Op Wereldlichtjesdag, dat ieder jaar op de tweede zondag van december wordt georganiseerd, staan we stil bij alle kinderen die, op welke leeftijd, hoe lang geleden of door welke oorzaak dan ook, zijn overleden. Inmiddels is deze bijeenkomst in Altena voor de zesde keer georganiseerd. Graag wil men u ook dit jaar weer van harte uitnodigen om de volgende bijeenkomst bij te wonen op zondag 9 december.

U bent dit jaar welkom in het Gemeentecentrum de Hoogt in Uitwijk vanaf 18.30 uur. De toegang is gratis. Meer informatie is te lezen op de website www.wereldlichtjesdagheusdenaltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl