3FM Serious Request komt ook naar Altena

Foto: Serious Request
19 november 2018, 09:57
Verlopen

ALTENA - 3FM Serious Request 2018: Lifeline is helemaal nieuw van opzet en komt dit jaar ook in Hank, Nieuwendijk en Sleeuwijk. Dit jaar dus geen Glazen Huis, maar in de week voor kerst lopen teams van twee 3FM dj's, 24 uur per dag een barre tocht door heel Nederland.

Op kerstavond hopen ze allemaal aan te komen bij het hoofdkwartier TivoliVredenburg in Utrecht: de stad waar 3FM Serious Request in 2004 begon. Ook nieuw dit jaar is dat je een ‘eigen doel kunt kiezen’ waarvoor je in actie komt: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld of noodhulp bij oorlog en conflicten. Het dj team Jorien Renkema en Rob Janssen komt langs in Altena.

Verzin een leuke actie samen met je familie, vrienden, sportmaatjes, koorleden of anderen. Belangrijk is om je actie altijd aan te melden op www.3fm.nl/kominactie, dan maak je kans op een bezoek van de dj’s. Wil jij ook in actie komen voor 3FM Serious Request, maar weet je nog niet hoe? Kies dan een kant-en-klare actie. Bezoek www.npo3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl