Golfpark Almkreek in Almkerk in nieuwe handen

Foto: Golfpark Almkreek
19 november 2018, 09:13
Verlopen

ALMKERK - Golfpark Almkreek in Almkerk heeft een nieuwe eigenaar. Hiermee breekt een nieuw tijdperk aan voor het Golfpark. De nieuwe eigenaar, Hans Schaap en zijn directeur, Joris Slooten, willen het park meer openstellen voor het publiek én het er nog gezelliger maken dan het al is.

Hans Schaap, geboren en getogen in Oudendijk weet alles van gras en golfbanen. Hij is al 25 jaar bezig met het aanleggen en onderhoud van golfbanen in Nederland en buitenland. Sinds 2010 met zijn eigen bedrijf, Hollandsche Greenkeeping Maatschappij (HMG). Joris Slooten was medeoprichter en later directeur van de ‘Hooge Rotterdamsche Golfbaan’. Sinds begin 2018 is Joris Operationeel Directeur bij HMG, het bedrijf van Hans.

De heren hebben er enorm veel zin in. De drempel, die sommigen ervaren bij een golfpark, willen zij wegnemen. Daarnaast wil men een inhaalslag maken met de horeca. Zodat ook mensen die niet-golfen langskomen voor een kopje koffie, drankje, zakenlunch of hapje. De brasserie is 7 dagen per week geopend. Niet alleen golf, maar vanaf januari ook fitness voor senioren, seizoensgebonden culinaire activiteiten en nog veel meer.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl