Gemeenteraadsverkiezingen Altena van start

Foto: ALTENA TV
21 november 2018, 09:28
Verlopen

ALTENA - Met de inspectie van de stembus door burgemeester Yves de Boer aan de Kromme Nol in Aalburg zijn de gemeenteraadsverkiezingen van start gegaan.

Altena gaat vandaag naar de stembus om de gemeenteraad te kiezen voor de nieuwe gemeente. Met een opkomst van ongeveer 60% bij de verkiezingen in 2014 zijn de verwachtingen hoog. 8 politieke partijen hebben de afgelopen periode campagne gevoerd. De nieuwe gemeenteraad zal straks bestaan uit 31 raadsleden waar dat er nu nog 51 zijn.

Altena TV en Radio A-FM zullen live verslag doen van de verkiezingsdag en de uitslag op Fort Altena vanaf 12.00 uur. Burgemeester de Boer roept alle inwoners op hun stem uit te brengen bij een van de 32 stembureaus of in de mobiele stembus. Meer informatie is te vinden op altenakiest.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl