Open dag Da Vinci College Gorinchem op 30 november

Foto: Da Vinci College Gorinchem
22 november 2018, 16:44
Verlopen

GORINCHEM - Op vrijdag 30 november organiseert Da Vinci College Gorinchem een open dag van 15.00 tot 20.00 uur voor iedereen die kennis wil maken met het mbo in Gorinchem.

Geïnteresseerden kunnen de sfeer van de school proeven en een rondleiding krijgen door het gebouw. Ook kunnen ze kennismaken met de verschillende mbo-opleidingen in Gorinchem. Docenten en studenten van het Da Vinci College geven antwoord op vragen over de opleidingen, wat de kansen op werk zijn en welke stages studenten lopen. Vanaf 15.15 uur geven de loopbaanadviseurs elk half uur een presentatie over verschillende onderwerpen, waaronder ‘Help, ik kan niet kiezen!’, extra ondersteuning, en leren/werken.

Op de tweede verdieping van Da Vinci College Gorinchem is een compleet skillslokaal ingericht voor de opleiding VIG-MZ. VIG-MZ combineert het beste uit de opleidingen Verzorgende Individuele Gezondheidszorg en Maatschappelijk Zorg. Na het eerste jaar kiezen studenten het profiel dat het beste bij hen past. De profielen waaruit studenten op het Da Vinci College kunnen kiezen bij de driejarige VIG-MZ-opleiding zijn Verzorgende IG, Begeleider Gehandicaptenzorg en Begeleider Specifieke Doelgroepen. Bijzonder aan VIG-MZ is dat studenten ook mogen kiezen voor beide profielen. Daarmee behalen ze na drie jaar twee diploma’s. Op de open dag op 30 november geven de docenten proeflessen in het skillslokaal.

Tijdens de open dag op 30 november krijgen geïnteresseerden een goed beeld van de mbo-opleidingen die te volgen zijn aan het Da Vinci College Gorinchem. Wie nog twijfelt of nog niet weet welke studie te kiezen, kan terecht bij één van de loopbaanadviseurs. Zij adviseren en helpen leerlingen bij het maken van hun opleidingskeuze. Ook gedurende de studie is de begeleiding vanuit school intensief, zodat studenten aan het Da Vinci College Gorinchem het beste uit zichzelf halen.

Kijk voor meer informatie over de open dag op www.davinci.nl/opendag.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl