CFM/Transito keert met gelijkspel terug uit Lichtenvoorde

Foto: Archief
24 november 2018, 06:20
Verlopen

WERKENDAM - CFM/Transito is er niet in geslaagd om drie punten mee te nemen uit Lichtenvoorde. Tegen LZV/Kuypers H en W werd met 3-3 gelijkgespeeld.

De Werkendammers begonnen afwachtend aan de wedstrijd en probeerden de gastheren vanuit de counter pijn te doen. Dit lukte na een gegeven vrije trap, die werd benut door Kevin Cornet. De resterende tijd van de eerste helft was voor LZV/Kuypers H en W, dat vlak voor rust na een aantal kansen op gelijke hoogte kwam.

In de tweede helft was het wederom CFM/Transito dat op voorsprong kwam. Ditmaal was het Josbert Wemmenhove die de bezoekers aan de leiding bracht. Veel meer kansen kregen de Werkendammers de minuten daarna niet meer, waarna LZV/Kuypers H en W de druk ophoogde. Dit resulteerde uiteindelijk in twee treffers en een voorsprong voor de gastheren. CFM/Transito was daarna nog wel bij machte om een gelijkspel uit het vuur te slepen, nadat Gerard van den Adel vlak voor tijd de 3-3 binnenschoot. Volgende week speelt CFM/Transito weer een thuiswedstrijd. Tegenstander in De Crosser is dan Bristol Team. De wedstrijd begint om 20.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl