Stichting De Vlinder Activiteitencentrum start met ‘outdoor oefeningen’

Foto: Pixabay
24 november 2018, 19:35
Verlopen

HANK - Stichting De Vlinder Activiteitencentrum is sinds kort bezig met het organiseren van lokale activiteiten. Vanaf 20 december worden ook 'outdoor oefeningen' aan deelnemers vanaf 40 jaar gegeven.

Het doel van de oefeningen is om 40-plussers fit te maken. De trainingen zijn met een lage intensiteit. Er wordt dus geen hoge inspanning geleverd. Hierdoor worden risico’s vermeden en wordt dus veilig en effectief getraind. Tijdens de ‘outdoor training’, waarbij gebruik wordt gemaakt van de omgeving van Hank, neemt Stichting De Vlinder Activiteitencentrum ook preventie maatregelen. Dit voor het geval iemand toch geblesseerd zou raken.

De outdoor oefeningen zijn een combinatie van basis- en laagdrempelige kracht oefeningen, coördinatie oefeningen, lenigheid oefeningen afkomstig uit o.a: vechtsport, atletiek en fitness. Uw programmabegeleider is Kenneth Rustenburg. Geef u snel op, want vol is vol. Er kunnen maximaal 12 deelnemers meedoen. Bel voor meer informatie naar 06 – 12 43 75 94 of stuur een mail naar info@devlinder-activiteitencentrum.nl, o.v.v. ‘Outdoor trainen’.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl