60 uur werkstraf voor 23-jarige man uit Woudrichem

Foto: Archief
28 november 2018, 20:04
Verlopen

WOUDRICHEM - Een 23-jarige man uit Woudrichem is veroordeeld tot een werkstraf van 60 uur. De man mishandelde zijn vriendin na afloop van een darttoernooi in Hardinxveld-Giessendam.

De man verklaarde na het toernooi geïrriteerd te zijn geraakt omdat zijn tegenstander buiten fietsbanden had laten leeglopen. Zijn woede reageerde de darter in de auto vervolgens af op zijn vriendin. Hij gaf haar klappen op het hoofd, kneep haar keel dicht en trapte een ster in de voorruit van de auto van zijn vriendin. De man kreeg niet alleen een taakstraf, maar ook een celstraf van 31 dagen, waarvan 29 voorwaardelijk.

Omdat de man twee dagen in voorarrest zat, hoeft hij niet terug de cel in. Wel moet hij in agressietherapie en van zijn alcoholverslaving afkomen. Contact met zijn ex mag hij op straffe van een celstraf niet meer hebben. Zij blijkt nog altijd doodsbang voor hem te zijn.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl