Open Coffee 35.0 op 13 december in Sleeuwijk

Foto: freeimages.com
29 november 2018, 22:42
Verlopen

SLEEUWIJK - Op 13 december 2018 organiseert B2B-platform Ondernemend Altena een nieuwe netwerkmeeting. Voor de 35e editie is Open Coffee Altena te gast bij Aquarius Installatie in Sleeuwijk.

Voor ondernemers uit de wijde regio is deze B2B-ontmoeting met koffie als brandstof een prima gelegenheid andere netwerkers te treffen. Want dat is waar Open Coffee Altena over gaat: ontmoeten, verbindingen leggen, matches maken. Om vervolgens te kijken wat je voor elkaar kunt betekenen. Tijdens Open Coffee Altena krijgt steeds een andere ondernemer het podium om gedurende 90 seconden een product of dienst te pitchen. Een countdown timer tikt ook dit keer onverbiddelijk de seconden weg.

U bent als ondernemer welkom op 13 december van 09.30 tot 11.00 uur. Aanmelden kan via www.OndernemendAltena.nl. Uw aanmelding wordt genoteerd op de deelnemerslijst op OndernemendAltena.nl. Veel ondernemers bekijken graag van tevoren wie zij willen ontmoeten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl