Workshop Lego Mindstorms in Giessen

Foto: Lego Pressroom
29 november 2018, 19:30
Verlopen

GIESSEN - Roboteers in spé opgelet! Wie heeft een passie voor Lego en dat met name voor Mindstorms? Op donderdag 13 december van 15.30 tot 17.30 uur vindt in de Jager te Giessen een workshop bouwen en programmeren plaats.

Op een eerdere oproep van de Hartenbrigade reageerde de 14-jarige Bram Elema uit Woudrichem met het idee een workshop te organiseren. De ruimte is beschikbaar voor slechts een aantal bouwers in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar. Wie zin heeft om mee te komen bouwen, programmeren en van elkaar te leren is van harte welkom.

Opgeven en meer informatie verkrijgen kan via info@dehartenbrigade.nl of telefonisch op 0183-7645268. De kosten voor deelname bedragen 6 euro per persoon.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl