Kinderfeestkleding en koffie in De Werf

Foto: PR-bureau De Perswinkel
30 november 2018, 06:17
Verlopen

WOUDRICHEM - De tweede woensdag van de maand komt er weer aan en dat betekent een gezellige ochtend in De Werf met Kinderopvang BuitenGewoon en Krijg De Kleertjes.

Stap op 12 december van 09.00 tot 11.00 uur lekker binnen voor een kopje koffie of thee en kom even tot rust in deze al zo drukke decembermaand. Onder het genot van wat drinken, wat lekkers en een gesprek, staat er een activiteit klaar voor de kinderen om aan deel te nemen. Het Krijg-De-Kleertjes-ruilpunt is uiteraard ook weer aanwezig. Ditmaal aanvullend met een speciale ‘feestcollectie’ voor kinderen. Nog op zoek naar leuke kerstkleding? Dan is het zeker de moeite waard om even te komen kijken. Wie wil ruilen, neemt schone en nog mooie kinderkleding mee en mag in ruil daarvoor evenveel ‘nieuwe’ kleren mee naar huis nemen. Alleen kleding doneren mag ook.

Het ruilpunt van Krijg de Kleertjes is een groot succes gebleken de afgelopen maanden, tientallen moeders en een enkele vader of oma komt langs met een tas kleding om te ruilen. Met behulp van de geweldige vrijwilliger Maha van Vluchtelingenwerk, wordt alle kleding direct weer verwerkt in de ruilbakken, zodat bezoekende ouders hier ook weer uit kunnen kiezen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl