CFM/Transito komt pas in tweede helft op stoom tegen Bristol Team

Foto: Archief
1 december 2018, 07:19
Verlopen

WERKENDAM - CFM/Transito heeft in de wedstrijd tegen laagvlieger Bristol Team gedaan wat het moest doen: winnen. In de eerste helft leek het een lastige wedstrijd te worden, maar in de tweede helft stelden de Werkendammers de overwinning simpel veilig.

De eerste helft begon erg zwak voor CFM/Transito. Al na een paar minuten stond er een 0-2 achterstand op het scorebord. Na wat wissels kwamen de eerste kansen voor CFM/Transito, maar bleef de nul aan de Werkendamse zijde van het scorebord staan. Via doelpunten van Bart Jongejan en Josbert Wemmenhove werd er toch met een gelijke stand de rust behaald.

In de tweede helft een veel sterker CFM/Transito dat al snel op een 3-2 voorsprong komt, maar Bristol Team ook weer snel langszij ziet komen. Daarna lijkt het gedaan voor de bezoekers, die met agressief spel de Werkendammers nog proberen te imponeren, maar de thuisploeg loopt snel uit naar een 8-3 voorsprong. Dankzij twee late doelpunten van Bristol Team, wint CFM/Transito de thuiswedstrijd uiteindelijk met 8-5. De volgende wedstrijd zal wederom in sporthal De Crosser zijn. Dan is koploper BE’79 de volgende tegenstander.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl