Winter Wonder Woudrichem, een unieke winterse beleving

Foto: Pixabay
1 december 2018, 07:16
Verlopen

WOUDRICHEM - Op 8 december van 16.00 tot 21.00 uur presenteert de vesting van Woudrichem zich met veel activiteiten die verpakt zijn in winterse sferen. Geniet van de Kerstmarkt. Kom proeven van de lekkernijen bij foodtrucks en kramen. Ruik de geur van knapperende haardvuren, glühwein en kerstbomen.

Om 18.00 uur vertrekt vanaf de Kerkstraat bij IJs en Spijssalon Baks de lampionnenoptocht die aangevoerd wordt door stadsgids Jos Korthout. Pak je lampion en doe samen met je ouders mee. Een lampion kopen kan ook aan het begin van de optocht. De optocht loopt onder andere naar de Historische haven waar de schepen worden aangeroepen hun verlichting te ontsteken. Dat is een prachtig gezicht tegen de donkere avond. Je mag het eigenlijk niet missen. Bovendien speelt Kunst na Strijd daar de sterren van de kersthemel. Intussen zingt popkoor Hugo in de Martinuskerk en ook de Waterstaatskerk aan de Vissersdijk is open.

Winter Wonder Woudrichem brengt winterse sferen, muziek en vertier voor jong en oud. Kom gerust met een lege maag want er zijn veel lekkernijen te vinden op de markt. Blijf op de hoogte van alles rondom Winter Wonder Woudrichem op Facebook: Festival Weekend Woudrichem.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl