Samen voor de voedselbank bij Eben Haëzer Woudrichem

Foto: Voedselbank
3 december 2018, 10:58
Verlopen

WOUDRICHEM - Op maandag 3 december startte de actie 'Samen voor de voedselbank'. Tot 14 december worden op verschillende inleverpunten in Brabant houdbare producten ingezameld voor de voedselbanken.

Christelijke basisschool Eben-Haëzer uit Woudrichem wil met de leerlingen een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij, daarom steunt de school deze actie: De school is dit jaar inzamelpunt. De leerkrachten en leerlingen zamelen producten in voor de Voedselbank van Altena. Elke dag tussen 08.00 uur en 16.00 uur, op woensdagmiddag tot 14.00 uur, kunnen in de hal van de school levensmiddelen worden ingeleverd in de daarvoor bestemde bananendozen. Het gaat om de volgende houdbare producten: Thee, koffie, rijst, pasta, pastasaus, soep in blik, houdbare melk en zoet beleg.

De leerlingen van groep 7 zullen zorg dragen voor deze spullen en ze verder sorteren en tellen. Wilt u mensen in uw omgeving mobiliseren om hier aan bij te dragen, zodat de Eben Haëzer op 14 december een mooie hoeveelheid spullen kan overdragen aan de Voedselbank in Sleeuwijk?

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl