Voorschool Kerkverreweide behaalt Groen Licht

Foto: Freeimages.com
3 december 2018, 20:58
Verlopen

AALBURG - Peuters op Trema Voorschool Kerkverreweide, ook bekend als ‘Het Hoeksteentje’, oefenen met veilig oversteken en leren de betekenis van de kleuren van het verkeerslicht. Elk jaar wordt het thema verkeer op een veilige en verantwoorde manier beleefd met de peuter.

De pedagogisch medewerkers Gertina Bassie en Annemieke van Mersbergen ontvangen op maandag 10 december om 11.30 uur bij voorschool ’t Hoeksteentje, Kerkverreweide 61 in Wijk en Aalburg, het felbegeerde label Groen Licht! uit handen van Pim Bouman, wethouder verkeer.

“Voorschool Kerkverreweide werkt al enkele jaren intensief aan verkeerseducatie en heeft aandacht voor veilig vervoer. Zij hebben laten zien hoe zij structureel op hoog niveau een bijdrage leveren aan de verkeersopvoeding van kinderen,” aldus Pauline van Vliet van Edux Onderwijspartners. Zij verzorgt al jaren verkeerseducatie in het gebied Altena. Zij prijst deze voorschool vooral vanwege hun aandacht voor verkeer ‘met het hoofd én vanuit het hart’. Een schildje aan de gevel van deze voorschool straalt belang van verkeerseducatie uit.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl