Als ik Kerst mis… kindertheater in het kasteel

Foto: Pixabay
4 december 2018, 20:40
Verlopen

DUSSEN - Op zondag 16 december komt Tijl Damen naar kasteel Dussen. Daar brengt hij zijn kerstvoorstelling 'Als ik Kerst-mis' op de oude planken van de burgerzaal in Kasteel Dussen.

Het is een sfeervolle, vrolijke, interactieve voorstelling. Over een kerstboom, die is afgedankt omdat de mensen hem niet mooi meer vinden. Met aanstekelijke muziek, liedjes en dans gaat Tijl samen met de kinderen proberen de boom weer op te vrolijken. Na afloop van de voorstelling is er nog een vervolg op de binnenplaats, met lekkere hapjes en drankjes.

Kindertheater in een écht kasteel in kerststemming: dat is iets speciaals waar iedereen van kan komen genieten. Kijk voor meer informatie op www.tijldamen.com. Kinderen vanaf 2 jaar en ouder zijn welkom. De aanvang is 13.30 uur en de voorstelling duurt 45 minuten. De entree is 6 euro. Reserveren kan via www.kasteel-dussen.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl