Leerlingen Altena College halen de schaatsen alvast uit het vet

Foto: Altena College
5 december 2018, 17:14
Verlopen

SLEEUWIJK - Winter? IJs? Sneeuw? De leerlingen en docenten van het Altena College in Sleeuwijk konden er niet op wachten en bonden alvast samen de schaatsen onder op de Kunstijsbaan in Breda.

Ruim 200 leerlingen stapten afgelopen afgelopen week in de bus, bepakt en bezakt met schaatsen en warme kleding. “Zóveel leerlingen van het Altena College op het ijs! Dat is echt super-leuk om te zien”, zegt Arjen Palland, docent bewegingsonderwijs en organisator van de schaatsmiddag.

Natuurlijk schaatste hij zelf, samen met collega’s, gezellig mee. De schaatsmiddag is een jaarlijks terugkerend evenement op het Altena College en één van de vele (sportieve) uitjes die voor de leerlingen van de scholengemeenschap voor vmbo-t, havo en vwo op het programma staan.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl