Speciale winkel voor Samenloop voor Hoop geopend in Rijswijk

Foto: Archief
8 december 2018, 07:20
Verlopen

RIJSWIJK - Onder grote belangstelling is op donderdag 6 december de Samenloop voor Hoop winkel in Rijswijk geopend.

Het eerst leegstaande pand aan de Dorpsstraat is voor de gelegenheid ingericht als winkel en fungeert als uitvalsbasis voor alle teams die er gebruik van wensen te maken. Er zijn zeer veel spullen gedoneerd welke verkocht worden en waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan de Samenloop voor Hoop.

De winkel is iedere zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Gedurende de openingstijden kunnen er ook spullen worden ingeleverd. Bij grote belangstelling en voldoende vrijwilligers zullen de openingstijden worden uitgebreid. Alle informatie en de mogelijkheid tot aanmelden is te vinden op www.samenloopvoorhoop.nl/altena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl