JA! Jeugdfanfare bereidt zich voor op première

Foto: JA! Jeugdfanfare Altena
10 december 2018, 07:58
Verlopen

ALTENA - In voorbereiding op de première van ‘Elementa’ hebben de muzikanten van JA! Jeugdfanfare Altena sectierepetities gehad o.l.v. diverse vakdocenten.

“En die waren zeer zinvol,” aldus sopraan-saxofoniste Elin van der Ham. Zij was zeer te spreken over de tips en trucs die de saxofoonsectie kreeg van de altsaxofonist van de Marinierskapel René Hendrickx. “Hij is écht een vakman en heeft op een heel duidelijke manier diverse speelmanieren uitgelegd. Ook konden wij hem alles vragen over hulpgrepen in snelle loopjes.”

‘Elementa’ is voor het eerst te horen in ’t Uivernest in Hank op zaterdag 5 januari in het concert vanaf 19.00 uur. Er zijn voor deze avond (gratis) kaarten beschikbaar. Aanmelden kan via www.altena2019.nl/altenabruist.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl