ZVDO’74 weet de punten niet thuis te houden

Foto: Archief
10 december 2018, 09:02
Verlopen

ANDEL/HELMOND - Afgelopen zaterdag nam het eerste team van ZVDO’74 het in de waterpolocompetitie op tegen het eerste team van Lutra uit Helmond.

Qua resultaten dit seizoen was ZVDO’74 de betere ploeg. Helaas waren er enkele spelers van ZVDO‘74 niet bij, waardoor het voor de mannen uit Andel duidelijk was dat ze goed moesten spelen om de drie punten thuis te houden. Al vroeg in de eerste periode kwam het bezoekende team uit Helmond op voorsprong uit een man-meer situatie. In de laatste periode was ZVDO’74 de snellere ploeg en kregen enkele uitgelezen kansen om de winst binnen te halen. Helaas wilde de bal er niet zo gemakkelijk in als twee weken geleden.

Halverwege deze laatste periode keken de mannen uit Andel zelfs tegen een verschil van twee doelpunten aan toen Lutra wist te scoren uit een man-meer situatie. Met nog twee minuten te spelen wist Emiel de score tot één doelpunt verschil terug te brengen tot 7-8. Helaas bleef het hierbij. Voor ZVDO’74 een gemiste kans om weg te lopen uit de degradatiezone. Het team neemt het komende vrijdag in Weert op tegen de koploper uit de competitie, De Rog.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl