Geweldige afsluiting jeugdlessen Almkreek 2018

Foto: Golfpark Almkreek
11 december 2018, 13:15
Verlopen

ALMKERK - Tijdens de intussen traditionele lichtjesavond werd ‘afscheid’ genomen van de jeugdlessen van 2018.

Met verlichtte golfkarren en een verlichtte golfbaan, met gekleurde lichtslingers op de grond en lampjes bij de holes, werd de laatste wedstrijd van het jaar gespeeld. In het donker dus dat was best spannend. Zo’n 50 kinderen hadden zich aangemeld. Vooraf was er een snackbuffet en bij binnenkomst stond de warme chocolademelk klaar.

De jaarprijzen werden uitgereikt én de prijs voor het mooist verlichtte karretje. Die ging dit jaar naar Rosalie. Zij had niet alleen haar karretje, maar ook zichzelf in de lichtjes gestoken. Almkreek kijkt terug op een geslaagd jaar met de jeugd. De plannen voor 2019 liggen al weer klaar. Het belooft een gezellig, sportief jaar te worden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl