Exclusief kijkje in het nieuwe gemeentehuis

Foto: Altena TV
12 december 2018, 12:19
Verlopen

ALTENA - Altena TV kreeg alvast een exclusief kijkje in het het nieuwe gemeentehuis te Almkerk. Vanaf donderdag 3 januari kunt u terecht aan de Sportlaan 170 te Almkerk voor al uw gemeentezaken.

Ook in het nieuwe gemeentehuis zal worden gewerkt op afspraak zoals u dat inmiddels gewend bent van de huidige gemeentes. U kunt voor al uw zaken terecht op maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 17.00 uur. Op dinsdag- en donderdag is het gemeentehuis geopend tot 20.00 uur. Op vrijdag sluiten de balies om 13.00 uur, in de middag is de gemeente telefonisch bereikbaar.

De drie huidige gemeentehuizen zijn gesloten van vrijdag 21 december tot en met woensdag 2 januari. In deze weken vindt de grote verhuizing plaats. Ook is men niet digitaal bereikbaar en kunt u geen formulieren indienen. Dit is noodzakelijk om de dienstverlening gereed te maken voor de nieuwe gemeente Altena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl