‘Woudrichem Slaat Af’ in De Werf

Foto: Archief gemeente Woudrichem
12 december 2018, 10:22
Verlopen

WOUDRICHEM - Op 1 januari 2019 bestaat de gemeente Woudrichem niet meer. Het is dan Altena wat de klok slaat. Maar voor het zover is blikt de gemeente Woudrichem nog één keer terug.

Op woensdagavond 19 december zal Altena TV vanaf 19.30 uur de afscheidsavond van de gemeente Woudrichem live uitzenden. Vanaf dat tijdstip blikt burgemeester Noordergraaf samen met presentator Ruben Duinker terug op 45 jaar gemeente Woudrichem. Dit doen ze samen met het college en verschillende gasten uit de gemeenschap. Een lach en misschien een traan, een terugblik en een kijkje in de toekomst… In een gevarieerde avond slaat Woudrichem af.

Inwoners uit de gemeente Woudrichem worden van harte uitgenodigd om vanaf 19.00 uur te komen kijken op De Werf in Woudrichem. Kunt u er niet bij aanwezig zijn? Kijk dan live mee via Altena TV. Digitaal te ontvangen op kanaal 40 van Ziggo en 1414 van KPN en via www.altenatv.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl