Laatste raadsvergadering van de gemeente Aalburg

Foto: Archief
14 december 2018, 09:33
Verlopen

WIJK EN AALBURG - De raadsperiode van de gemeente Aalburg loopt ten einde. Op dinsdag 18 december staat de laatste raadsvergadering gepland en vindt er een historisch moment plaats.

De gemeente Aalburg houdt op te bestaan om op 1-1-2019 over te gaan in de nieuw te vormen gemeente Altena. Tijdens deze laatste raadsvergadering worden er geen besluiten meer genomen, maar staat men stil bij 45 jaar Aalburg, wordt er teruggekeken op de laatste bestuursperiode en blikken de aanwezigen kort vooruit naar de gemeente Altena. In hoofdzaak zal deze vergadering echter in het teken staan van afscheid.

De laatste raadsvergadering van de gemeente Aalburg start om 19.30 uur. Er zullen toespraken gegeven worden door burgemeester, wethouders, griffier en fractievoorzitters. De raadsvergadering wordt afgesloten door het uitspreken van het speciaal hiervoor opgestelde voorgeschreven dankgebed.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl