Mien en Rinie Naaijen uit Andel gehuldigd

Foto: EHBO Andel
14 december 2018, 08:39
Verlopen

ANDEL - Mien en Rinie Naaijen uit Andel zijn gehuldigd voor 40 en 25 jaar EHBO lidmaatschap. Donderdagavond 13 december ontvingen moeder en zoon uit handen van voorzitter Adriaan Paans hun dr. C.B. Tilanus jr.- onderscheiding.

Mien Naaijen kreeg de zilveren medaille uitgereikt voor 40 jaar lidmaatschap en haar inzet voor haar jarenlange bestuursfunctie. Rinie Naaijen kreeg de zilveren draagpenning uitgereikt voor 25 jaar lidmaatschap.

Zowel Mien als Rinie zijn trouwe en actieve leden binnen de EHBO vereniging in Andel. De vereniging feliciteerde beide leden met deze welverdiende onderscheiding.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl