Jeugdsoos Amigos Giessen/Rijswijk van start

Foto: Lili fotografie
15 december 2018, 21:58
Verlopen

GIESSEN/RIJSWIJK - Op zaterdag 12 januari opent Jeugdsoos Amigos, de nieuwe uitgaansgelegenheid voor jongeren van 11 t/m 15 jaar, de deuren in Giessen/Rijswijk.

Jeugdsoos Amigo’s, gedreven door twee enthousiaste dj’s, zal sportcafé de Jager iedere maand omdopen tot uitgaansgelegenheid voor de jeugd in Altena. Een nieuwe ontmoetingsplaats waar op doldwaze wijze het duo officieel zal aftrappen in de nieuwe jeugdsoos in de regio. Aan het enthousiasme zal het niet liggen. De jeugdsoos is eens per maand geopend van 20.00 tot 23.00 uur.

De entree bedraagt slechts 2 euro en consumpties zijn 50 cent. Het moet voor iedereen aantrekkelijk zijn. Op de eerste avond zijn een 2-tal artiesten uitgenodigd om er echt een spektakel van te maken wat smaakt naar meer. Het project wordt volledig gedragen door vrijwilligers en gesteund door de jongerenwerker en Stichting Trema Welzijn. Jeugdsoos Amigos is te volgen op Facebook en Instagram.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl