Doe mee met de midwintertelling wilde planten

Foto: Pixabay
16 december 2018, 13:48
Verlopen

UITWIJK - Ga op 2 januari mee met de midwintertelling van wilde planten in en rond Uitwijk.

Stichting FLORON, de organisatie waarin alle verenigingen op het gebied van onze wilde flora samenwerken, is eind 2014 gestart met een midwinteronderzoek naar bloeiende planten. Het onderzoek vindt steeds plaats tussen Kerst en 3 januari. De Plantenwerkgroep van Altenatuur doet deze keer ook weer mee. Je maakt een plantenwandeling in en rond Uitwijk en noteert alles wat bloeit! Hopelijk werkt het weer een beetje mee.

Op 2 januari 2019 start deze telling om 13.30 uur op de parkeerplaats aan de Poortweg bij Uitwijk (langs de Wijde Alm). Rond 16.30 uur is de verwachting weer terug te zijn. Bent u ook geïnteresseerd? Kom gerust mee zoeken! Kijk op www.altenatuur.nl voor meer informatie.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl