ACKC sluit 2018 af met mooie overwinning

Foto: ACKC
17 december 2018, 08:46
Verlopen

ALMKERK/GIESSEN - Na vorige week een tegenvallend gelijkspel in Utrecht was het in de thuiswedstrijd van afgelopen zaterdag weer zaak om tegen de hekkensluiter de volle buit binnen te halen.

Tegenstander Dubbel Zes uit Den Haag ging voortvarend van start en zette in de eerste minuut ACKC op een 0-1 achterstand. Gedurende het verloop kreeg ACKC wat meer vat op de wedstrijd en kon een voorsprong van enkele punten opbouwen.

Nadat Ingrid Dekkers en Sabine Meerman de score al wat hadden opgekrikt was invaller van der Zouwen die de eindstand in de laatste seconde op een zeker verdiende 24-14 zette. Een overwinning zo aan het einde van het jaar is zeker meegenomen. ACKC staat in de 3e klasse F nu op een derde plaats en kan met opgeheven hoofd het nieuwe jaar ingaan op weg naar meer.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl