Knustestars 2019 heeft als thema Beachparty

Foto: Kunstestars Facebook
6 januari 2019, 13:53
Verlopen

HANK - De datum voor Knustestars 2019 is bekend en wel op zondag 17 februari. Wat voor talent heb jij? Laat dit op het podium zien en wie weet word jij wel de winnaar van dit jaar!

Wellicht herinner jij je nog de vorige editie met toen het thema ‘jungle’. Er waren schitterende optredens, echte slangen en vogelspinnen. De meiden van De Glitter Club 2.0 gingen er met de winst vandoor.

Het thema voor dit jaar is Beachparty, oftewel Star Beach in de Phoenix in Hank op zondag 17 februari om 14:00 uur. Zet deze datum in je agenda en geef het door aan je familie, buren en vrienden. Knustestars 2019 heeft alvast een optreden gepland staan van zanger Irvine. Zorg dat je erbij bent. Bezoek de website www.knusterooiers.nl voor alle informatie.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl