Verdachte op moord Laura Korsman donderdag voor de rechter

Foto: Archief
13 januari 2019, 11:01
Verlopen

UTRECHT/WERKENDAM - Verdachte Zamir M. verschijnt donderdag voor de rechtbank in de strafzaak rond de moord op studente Laura Korsman. Het is voor het eerst dat de enige verdachte in de zaak in het openbaar bevraagd kan worden.

De 31-jarige Zamir M. uit Nieuwegein wordt ervan verdacht dat hij zijn ex-vriendin Laura uit Werkendam op 11 juli vorig jaar doodstak, in haar eigen studentenhuis in Utrecht. Ondertussen is M. nog niet onderzocht in het Pieter Baan Centrum.

Aan dit onderzoek naar zijn persoonlijkheid wil hij wel meewerken, maar de overplaatsing vanuit de gevangenis kan door wachtlijsten nog wel enkele maanden op zich laten wachten. Inmiddels is naar verwachting het onderzoek naar de dood van de studente wel afgerond.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl