Syrisch Valentijns Buffet bij de Hartenbrigade

Foto: Hartenbrigade
20 januari 2019, 12:43
Verlopen

GIESSEN - Kom genieten van een buffet vol Syrische lekkernijen tijdens Valentijn, want de liefde gaat door de maag tijdens het Syrisch Valentijns Buffet bij de Hartenbrigade in Giessen.

De fijne samenwerking met Reem van RM Kitchen krijgt ook in 2019 een vervolg. Verras je geliefde of kom gewoon gezellig met je vrienden, buurtgenoten of andere mensen waar je veel om geeft. De Hartenbrigade biedt dit uitgebreide buffet aan voor € 37,50 p.p. Dit is inclusief 3 drankjes en een eenvoudig dessert. De opbrengst van deze buffetavonden gaat volledig naar alle andere activiteiten die de HartenBrigade organiseert. Op deze manier zorgen we er met elkaar voor dat heel Altena mee kan doen. Samen het verschil maken, omdat het moet en omdat het kan.

Het is belangrijk om uiterlijk één week van te voren te reserveren via info@dehartenbrigade of via 0183-408444.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl