Nieuwe plaatsnaamborden geplaatst in Dussen

Foto: Sander van Strien
17 februari 2019, 10:13
Verlopen

DUSSEN/KLAIENDAM - Wie Dussen in rijdt is het vast opgevallen dat het dorp al voorzien is van nieuwe plaatsnaamborden. De komborden zijn geplaatst door carnavalsvereniging 'de Durdouwers'.

De Durdouwers hebben zelf een bord gemaakt met daarop de tekst ‘Klaiendam gemeente Durdouwers’. Klaiendam is de naam die het dorp Dussen draagt tijdens de carnaval. Naast het originele bord, wat ieder jaar geplaatst wordt door de Klaitrappers, hebben de Durdouwers goed ingespeeld op het ontbreken van de komborden.

De komborden werden in begin januari na het ontstaan van de gemeente Altena op vele plaatsen ontvreemd. Inmiddels heeft de gemeente Altena zelf de overgebleven komborden verwijderd en in de verkoop gedaan.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl