The Passion for Kids in Aalburg

Foto: GBS de Halm
19 maart 2019, 17:05
Verlopen

WIJK EN AALBURG/ALMKERK - Op donderdag 18 april 2019 voeren leerlingen en leerkrachten van basisschool De Halm uit Almkerk The Passion for Kids uit.

In deze voorstelling vertelt de oude apostel Petrus op de vooravond van zijn eigen terechtstelling in Rome aan zijn cipier het verhaal van het lijden en sterven van de Here Jezus. Door middel van muziek, zang, dans, drama en beeldende kunst wordt het verhaal tot leven gebracht.

Deze bijzondere voorstelling vindt plaats op 18 april 2019 en begint om 19.30 uur in de Hervormde kerk te Aalburg aan de Oude Kerkstraat 19a in Wijk en Aalburg. De toegang is gratis, maar u dient wel vooraf plaatsen te reserveren. Dat kan via www.gbsdehalm.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl