De 80 van Altena van start

Foto: Archief
5 april 2019, 17:53
Verlopen

ALTENA - Na ruim een jaar van voorbereiding vertrekken vrijdagavond 5 april om 22.00 uur de eerste wandelaars die deelnemen aan de 80 van Altena.

In totaal hebben er ruim 900 deelnemers zich ingeschreven en de wandelaars komen dan ook uit het gehele land. Maar er zijn ook deelnemers uit België, Duitsland, Luxemburg en Engeland. De laatste deelnemer moet zaterdag 6 april om 18.00 uur de finish halen.

Benieuwd wanneer de wandelaars door jouw dorp komen? Om aan te moedigen of gewoon om het spektakel te bekijken? Bekijk hier het schema met start en doorkomsttijden. Bij het berekenen van deze tijden is uitgegaan van een minimale snelheid van gemiddeld 4 km/u en een maximale snelheid van 7 km/u.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl