Night Jazz Cruise in en rondom Gorinchem

Foto: Vesting Jazz
26 april 2019, 14:25
Verlopen

GORINCHEM - Tijdens de Vestingjazz Gorcum is er dit jaar een bijzondere Night Jazz Cruise. Op zaterdagavond 11 mei vaart de Zilvermeeuw II over de Gorcumse ‘Mississippi’. De afvaart zal zijn om 19.00 uur en omstreeks 23.00 uur wordt er weer aangelegd in Buiten de Waterpoort.

Deze partyboot heeft twee dekken en is uitstekend geschikt voor gehandicapten. Aan boord wordt u vermaakt door twee gerenommeerde jazzbands; de internationaal befaamde Lamarotte Jazzband en The Two Tones Swing- en Boogie Band. Kaarten voor dit unieke evenement zijn € 25,00 per persoon en vanaf nu verkrijgbaar bij diverse verkooppunten in Gorinchem. U kunt ook via de bank bestellen. Stort het bedrag op bankrekening NL51 RABO 0114 6570 17 met vermelding van Cruise ’19 en uw naam en adres. De kaarten worden u dan per post toegezonden.

Wees er tijdig bij met het bestellen van uw kaarten, zodat u niet ‘buiten de boot’ valt. Het totale Vestingjazz programma vindt u op de agenda van www.gorcumjazz.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl