Mevrouw de Wit-Le Sage al 50 jaar vrijwilliger bij de Hartstichting

Foto: Hartstichting
14 mei 2019, 18:09
Verlopen

DEN HAAG/NIEUWENDIJK - Op zaterdag 11 mei heeft de Hartstichting een aantal van haar jubilerende vrijwilligers gehuldigd. Zij ontvingen een speld, ketting of beeld in de vorm van een Robijnen of Gouden hart, omdat zij als vrijwilliger al 25, 40 of zelfs 50 jaar de jaarlijkse Hartstichting collecte organiseren.

In totaal zijn er dit jaar 48 jubilarissen, die zich – bij elkaar opgeteld – 1395 jaren inzetten voor de strijd tegen hart- en vaatziekten. Er zijn acht jubilerende vrijwilligers uit Noord-Brabant. Mevrouw A.D. de Wit-Le Sage uit Nieuwendijk is één van hen. Zij zet zich zelfs al 50 jaar in.

Floris Italianer, directeur Hartstichting: “Onze vrijwilligers vormen het hart van de organisatie en zijn onmisbaar bij ons werk voor een hartgezonde samenleving. Onze ambitie is om hart- en vaatziekten zo vroeg mogelijk te kunnen herkennen, opsporen én zo goed mogelijk te behandelen. Dankzij de tomeloze inzet, verantwoordelijkheid en enthousiasme van onze vrijwilligers wordt dit mede mogelijk gemaakt.”

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl