Be-Ready kampioen in de vierde klasse C

Foto: Ronald Krijnen
27 mei 2019, 14:17
Verlopen

HANK - Be-Ready is er in een wedstrijd bij directe concurrent RFC in geslaagd om de titel in de vierde klasse C te pakken. Be-Ready stond drie punten voor op RFC en had ook een beter doelsaldo. Alleen een overwinning van meer dan 2-0 kon RFC de titel bezorgen. Het werd 1-0.

De thuisploeg kwam desondanks wel op een snelle 1-0 voorsprong in Raamsdonkveer. Jan Mertens kopte RFC na een kwartier spelen op 1-0. Die stand bleef heel lang op het scorebord staan. De thuisploeg kreeg vervolgens ook twee rode kaarten via Robbert van Hoek en Joost Blom, waarna Be-Ready de titel bijna niet meer kon ontglippen.

Be-Ready verloor het duel uiteindelijk met 1-0 en dat bleek genoeg voor de titel. De club uit Hank speelde 40 jaar geleden voor het laatst in de derde klasse.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl