Neem je ouders mee op vakantie!

Foto: Archief
1 juni 2019, 06:11
Verlopen

ALTENA - Zou je in je vakantie graag willen toneelspelen? Lekker een hele week spelen en je fantasie gebruiken met een groep andere kinderen? En van je ouders heb je geen last, want die doen zelf ook iets leuks...

Wat zou je ervan vinden om je ouders mee te nemen naar een plek waar zij ook lekker bezig zijn, terwijl jij lekker speelt met een hele groep kinderen? Neem ze dan mee naar l’Huy Préau in Midden-Frankrijk. Je leert toneelspelen terwijl je zelf bedenkt waar het over gaat. Geen tekst uit je hoofd leren of een rol vast houden. Maar gewoon spelen wat op dat moment in je opkomt: dat heet improvisatietheater. Deze impro week voor kids is van zaterdag 20 juli tot zaterdag 27 juli.

Naast deze impro week voor kinderen worden er op Préau ook toffe cursussen voor volwassenen gegeven. Bijvoorbeeld zingen, schilderen, beeldhouwen, filosofie, impro voor volwassenen en nog veel meer. Je ouders hoeven ook niet te koken, want dat wordt daar heerlijk voor jullie gedaan en je kunt er ook op verschillende manieren slapen. Je kunt meer informatie vinden op www.preau.nl of op www.goimpro.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl