VV Altena wil statement maken richting KNVB

Foto: Archief
6 juni 2019, 06:45
Verlopen

NIEUWENDIJK - Voorzitter Cor Geelhoedt van VV Altena heeft geen goed woord over voor de tuchtcommissie van de KNVB. Die bepaalde dat de nacompetitiewedstrijd tussen NSVV en Altena woensdagavond gespeeld moest worden.

Zaterdag 1 juni werd het duel vlak voor de aftrap afgelast, nadat Altena-keeper Rob de Groot werd getroffen door een vuurwerkbom en niet kon spelen. Zaterdag 8 juni staan de halve finales op het programma. Daarom wilde de voetbalbond dat het duel per se woensdagavond gespeeld zou worden. Maar de spelers van Altena zijn te geëmotioneerd om nogmaals af te reizen naar Numansdorp. En naar die emoties wil de KNVB volgens de clubleiding niet luisteren.

VV Altena wil nu een statement maken voor heel Nederland. “De KNVB heeft het steeds over normen en waarden en het weren van vuurwerk rond de velden. Nu gebeurt er een keer wat en wordt er niet opgetreden”, aldus Geelhoedt.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl