Zamir M. gaat in hoger beroep tegen zijn strafeis

Foto: Rechtspraak.nl
14 juni 2019, 11:49
Verlopen

UTRECHT/WERKENDAM - De rechtszaak rond de dood van studente Laura Korsman uit Werkendam krijgt een vervolg. De tot 15 jaar cel en tbs veroordeelde Zamir M. heeft besloten in hoger beroep te gaan tegen de uitspraak.

De 32-jarige M. uit Nieuwegein vindt de straf die hij begin deze maand opgelegd heeft gekregen van de rechtbank Midden-Nederland te hoog. De man uit Nieuwegein is de enige verdachte in de zaak rond de moord. Op 11 juli 2017 werd Laura in haar studentenkamer aan de Utrechtse Bosboomstraat met tientallen messteken om het leven gebracht. In de periode voor de moord stalkte M. zijn ex-vriendin wekenlang.

De nabestaanden van Laura onthouden zich vooralsnog van commentaar op de beslissing van Zamir. Wanneer het hoger beroep dient is nog niet duidelijk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl