Scouting Hank laat zich van zijn beste kant zien

Foto: Scouting Hank
24 juni 2019, 10:08
Verlopen

HANK - Zoals ieder jaar organiseert Scouting Hank ook dit jaar weer een Open Dag.

Normaliter is de Open Dag ná de grote vakanties, maar omdat Jachthaven Vissershang i.v.m. het 50-jarig bestaan een jubileumfeest op haar programma heeft staan en heeft gevraagd om als scouting hieraan een bijdrage te leveren is de Open Dag op zaterdag 29 juni tegelijk de seizoensafsluiting.Behalve het deelnemen aan verschillende activiteiten – zeilen, kanoën, broodjes bakken, springkussen, stormbaan – kan er deze dag uiteraard heel veel informatie verkregen worden over alles wat met scouting te maken heeft.

Zoals: wat is pionieren, een speltak, wrikken, opkomsten, een bak, een Loods? Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich spelenderwijs persoonlijk te ontwikkelen. Ook kunnen er diverse insignes en kwalificaties worden behaald op alle niveaus. Zoals leren knopen, pionieren, vuur maken. Maar ook het behalen van het zeildiploma en vaarbewijs behoort tot de mogelijkheden

Alle activiteiten van Scouting Hank worden georganiseerd door uitsluitend vrijwilligers. En daar kan men er nog wel wat van gebruiken. Iedereen is welkom om te komen kijken wat de scouting voor toekomstige vrijwilligers te bieden heeft.

Wilt u alvast een kijkje nemen? Surf dan naar: www.scoutinghank.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl