Indrukwekkende kaarsenceremonie tijdens de Samenloop voor Hoop

Foto: Kevin Joosten
29 juni 2019, 07:11
Verlopen

GIESSEN/RIJSWIJK - De drukte tijdens de vrijdagavond van de Samenloop voor Hoop Altena in Rijswijk maakte rond 22.30 uur plaats voor stilte. Vele kaarsen werden aangestoken voor de indrukwekkende kaarsenceremonie.

Deelnemers van de Samenloop voor Hoop verzamelden zich rondom het centrale podium waar zij zich opstelden in prachtige sierlijke rijen met in hun handen de aangestoken fakkels. Alle lichtjes, kaarsen en beschreven lichtgevende zakken langs het parcours zorgden voor een bijzondere en indrukwekkende sfeer. Een speciale rol tijdens de kaarsenceremonie was weggelegd voor de eregasten. In een lange stoet liepen zij over het terrein. Prachtige muziek en een minuut stilte zorgden voor vele emoties op een stil veld.

De kaarsenceremonie is een belangrijk onderdeel van de Samenloop voor Hoop en wordt telkens op vrijdagavond gehouden. Na de kaarsenceremonie waren er nog tal van optredens van lokale bands en artiesten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl