BIZ Bruine Kilhaven zoekt jonge ondernemers

Foto: BIZ Bruine Kilhaven
19 juli 2019, 15:31
Verlopen

WERKENDAM - Voor het bestuur van de BIZ (Bedrijven Investeringszone) is het huidige bestuur op zoek naar zogenoemde jonge frisse winden. Enthousiaste ondernemers die de boel een beetje wakker willen komen schudden.

De huidige bestuursleden hebben er al heel wat respectvolle jaren in het bestuur op zitten en een aantal daarvan zouden graag het stokje over willen geven aan enthousiaste nieuwelingen. Begin dit jaar is Sander Paans aangeschoven als nieuwe voorzitter en Willem van Spelden als nieuw bestuurslid. Maar het nieuwe team is nog niet compleet. Een team wat het leuk vindt om samen te werken met gemeente, brandweer en politie, connecties en netwerken op te bouwen en het industrieterrein Bruine Kilhaven het mooiste, beste en veiligste te maken in de omgeving.

Het bestuur vergadert eens in de 2 maanden. Wil je meer informatie over of een bestuursfunctie iets voor jou is? Neem dan contact op via het e-mail adres info@bizbruinekilhaven.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl