Burgemeester Hollstein van Altena (D) bezoekt Altena (NL)

Foto: Altena TV
6 augustus 2019, 22:45
Verlopen

ALTENA - Op donderdag 8 augustus bezoekt de burgemeester van Altena in Duitsland, dhr. Hollstein, onze gemeente Altena. Dit naar aanleiding van het bezoek van onze burgemeester Fränzel eind mei aan Altena (Westfalen) in Duitsland.

In mei j.l. bracht burgemeester Marcel Fränzel een bezoek aan Altena in Duitsland, om de roeiers van het Willem van Oranje College uit te zwaaien. Zij roeiden met hun zelfgebouwde sloep 300 km van Altena (D) naar Altena (NL). Nu brengt burgemeester Hollstein een bezoek aan het Nederlandse Altena.

Na een rondrit door de gemeente is er een informele afsluiting op het gemeentehuis om 15.15 uur. U bent van harte welkom dhr. Hollstein te vragen naar zijn indrukken van het Nederlandse Altena in het gemeentehuis in Almkerk.

Bekijk hier de videoreportage terug die Altena TV maakte op 31 mei:

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl