Trouwring na 46 jaar weer terug dankzij Jessica uit Hank

Foto: Jessica Rekkers
6 augustus 2019, 23:13
Verlopen

HANK - De 26-jarige Jessica uit Hank kwam in juli tijdens het tuinieren een trouwring tegen in haar achtertuin. Inmiddels heeft ze de ring hoogstpersoonlijk kunnen overhandigen aan de eigenaar, die inmiddels in Spanje woont.

Naar aanleiding van de inscriptie in de ring ‘Marian 25-9-1968’ ging Jessica Rekkers op onderzoek uit. De ring bleek, via een tip van de buren, van Joop te zijn. Hij was de vorige bewoner van de woning. Inmiddels woont Joop in Spanje en via een Facebook oproep werd hij getraceerd in de buurt van Alicante.

Gezien de vakantieplannen van Jessica om naar Spanje te gaan, leek het haar een leuk idee om de ring zelf aan Joop te kunnen overhandigen. Op dinsdag 6 augustus was de ontmoeting met Joop en zijn vrouw en kon Joop na 46 jaar de ring weer om zijn vinger doen. Overigens niet meer om de ringvinger, want de ring past alleen nog om de pink.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl