Collegium Altena voert drie motetten uit van Bach

Foto: Collegium Altena
19 augustus 2019, 22:22
Verlopen

SLEEUWIJK - Collegium Altena voert op 12 oktober drie fraaie motetten uit van Johann Sebastian Bach in het oude kerkje aan het Kerkeinde in Sleeuwijk.

Het gaat om de werken BWV 227 “Jesu meine Freude”, BWV 230 “Lobet den Hernn, alle Heiden” en BWV 231 “ Sei Lob und Preis mit Ehren”. Het concert staat onder leiding van de jonge, bekwame en ambitieuze dirigent Maarten van der Bijl uit Utrecht. Het koor wordt begeleid door Nico Blom op orgel en Eric Pijper op fagot. Het koor koos voor het Sleeuwijks kerkje in Sleeuwijk omdat dit een intieme locatie is met een goede akoestiek die bijdraagt aan een hoogwaardige uitvoering.

U bent van harte welkom om te komen luisteren op vrijdagavond 12 oktober in het Sleeuwijks kerkje aan het Kerkeinde 31. De aanvang is om 20.00 uur en de toegangsprijs is € 15,- per persoon. Reserveren is aan te bevelen. U kunt uw kaarten bestellen via de website www.collegiumaltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl