De organisatie: ‘AltenaCup is meer dan alleen voetbal’

Foto: Altena TV
19 augustus 2019, 22:31
Verlopen

ALTENA - Op zaterdag 24 augustus is de finaledag van de AltenaCup bij GRC 14 in Giessen/Rijswijk. De organisatie van dit initiatief benadrukt dat de AltenaCup meer is dan alleen voetbal.

Het gaat naast het spel ook om aandacht voor de vele maatschappelijke activiteiten. Denk aan de Gezondere Sportkantine, een landelijk initiatief van Team-Fit en Voedingscentrum Eerlijk over Eten. Maar ook aan Jongeren op Gezond Gewicht, Rookvrije sportparken in Altena, Nix18 van GGD West Brabant, vegetarische producten van Schouten Europe en Hak Conserven (beiden uit Giessen), Oerfit Altena en Beleef Altena. Allemaal organisaties en initiatieven die vertegenwoordigd zullen zijn tijdens dit evenement.

Op zaterdag 24 augustus is de finaledag van de AltenaCup bij GRC 14 in Giessen/Rijswijk. Twaalf 1e elftallen (m.u.v. Achilles Veen 2 en Kozakken Boys 2) spelen om de 1e tot en met de 12e plaats. ’s Ochtends wordt op 9 accommodaties door de jeugd, dames en meisjes gespeeld. In totaal 2.200 voetballers zijn daarmee op één dag in beweging in de nieuwste gemeente van Brabant.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl