Zomerfeesten in Genderen zijn begonnen

Foto: Altena TV
19 augustus 2019, 22:27
Verlopen

GENDEREN - De tent aan de Van der Beekstraat in Genderen staat er weer klaar voor. Een week lang is het feest in Genderen met de traditiegetrouwe zomerfeesten.

Er is een vol programma met activiteiten voor jong en oud. Zo is er een wandeltweedaagse, een hardloopwedstrijd, een dorpsquiz en een toertocht met klassieke brommers. Daarnaast is er een bingo voor de 55-plussers uit Genderen. Voor de kinderen is er onder andere een kindermiddag, een kinderdisco en een kinderrommelmarkt.De zomerfeesten in Genderen worden feestelijk afgesloten tijdens de Hollandse avond, met Frans Duijts, Sieneke, Johnny Gold, Jannes, Peter Beense en Django Wagner.

Kijk op de website https://oranjeverenigingjuliana.nl/ voor alle programmadetails en informatie over de kaartverkoop.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl