Kozakken Boys verliest met 0-1 de eerste wedstrijd van het seizoen

Foto: Radio A-FM
24 augustus 2019, 16:58
Verlopen

WERKENDAM - De eerste wedstrijd voor Kozakken Boys in de tweede divisie van het nieuwe seizoen is geëindigd in een stand van 0-1. In de 59e minuut viel het beslissende doelpunt.

In de eerste helft deed Gessel de eerste doelpoging, maar die mislukte. Na 21 minuten volgde er een vrije trap voor de Boys die helaas ver naast het doel kwam. Na 30 minuten was de eerste corner voor T.E.C. Net voor rust kreeg Kozakken Boys een corner, maar de stand voor rust bleef 0-0. De tweede helft opende met twee wissels bij T.E.C. De eerste wissel voor de Boys was Jordy van der Laan. Charlton Vicento werd zijn vervanger. In de 59e minuut werd het 0-1. Obi Onyeike kopte een vrije trap tegen de touwen. Leon Bot kwam na 64 minuten in de wedstrijd en Norichio Nieveld in de 75e minuut. Als laatste komt Don Bolsius in het veld voor Mats van Huijgevoort. Ook T.E.C. doet dan de laatste wissel. De wissels leveren geen wijziging op in de stand.

Vanwege de warmte werden er meerdere extra drinkpauzes ingelast. De volgende wedstrijd is op zaterdag 31 augustus. Dan is de wedstrijd De Treffers – Kozakken Boys. Die wedstrijd start om 18.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl